Personal Coaching Burn-out preventie en burn-out herstel

Als je maar hard genoeg rent, weet niemand meer waar je bent. Wanneer je druk bent. Wanneer je al lange tijd heel druk bent. Wanneer je misschien niet meer het idee hebt dat je werk nog enige invloed heeft. Wanneer je communicatie verslechtert, met jezelf en de wereld, je steeds minder keuzes maakt; dan wordt je ondanks al je talenten steeds onzichtbaarder. De wereld om je heen voelt steeds onveiliger en je bent zo ontzettend moe... Herken je dit? 
Een begeleider, coach die jou begrijpt kan je helpen met het herkrijgen van zelfmanagement. Op maat, wat past bij jou en vanuit iedere fase een andere aanpak. Krachttraining in de eerste fase heeft namelijk niet veel zin.

1 K.O. - 2 Opkrabbelen -  3 Staan - 4 Opnieuw richting bepalen> kiezen

Vanuit de vier specifieke fases rondom burn-out ga ik met je aan de slag om bij 'Opnieuw richting bepalen' uit te komen. Hierbij zet ik mijn compassie, verbeeldingskracht en durf in, vanuit de overtuiging dat ik het vermogen heb om samen met jou, binnen een veilige omgeving, je op een organische wijze uit de burn-out te halen. Met nauwgezette aandacht voor lichaam, hart en geest; alles hangt met elkaar samen. In tijden van crisis vallen we nogal eens terug in oude gedragspatronen.
Ik begeleid je in het opnieuw zetten van stappen. Stapje voor stapje. Werkend vanuit je eigen kracht. Ik help je effectiever om te gaan met de energie die aanwezig is. Hoe jij je aanwezige talent in kan zetten en verder kan ontwikkelen. 

Er is aandacht voor energieherstel, yoga, mindfulness, wandelen, in beweging komen, beperkende overtuigingen opsporen, voeding en plezier hebben. 

Neem contact met me op, ik luister graag naar je.


Hier vind je mijn persoonlijke verhaal over het genot van weer beter zijn en het belang van aandachtig leven.

*****

Business Coaching Burn-out preventie en preventie ziekteverzuim organisaties

Mijn ervaring als regisseur heeft mij veel geleerd aangaande groepsdynamiek en ‘flow’ op de werkvloer. Als werkgever haal je het liefst het beste uit je werknemers.
Herken je dit? Soms is het niet meer bij te benen: alle mails die op een dag moeten worden verwerkt, we raken meer en meer verwijderd van het eigenlijke werk waarvoor we zijn aangenomen en alles lijkt urgent. Wanneer werknemers zich niet meer voldoende kunnen ontspannen en losmaken van hun werk, komen ze op een gegeven moment onherroepelijk vast te zitten. Niet voor niets zien 1 op de 7 Nederlanders zich belast met burn-out verschijnselen of zelfs met een burn-out thuiszitten. Als werkgever wilt u dat het allerliefst voorkomen. De Retreat zoomt in op samenwerken en elkaar ‘echt’ zien ten gunste van het ziekteverzuim en werkt burn-out preventief. Locatie en duur van de samenkomst zal in goed overleg plaatsvinden met werkgever en/of HR. De Retreat is custom-tailored. 

Playing together is working together: let’s make it work. –Sieta Keizer

Binnen organisaties leidt samenspelen tijdens de Retreat tot zinvol en effectief samenwerken. In een veilige omgeving creëer ik in mijn rol als regisseur begrip voor ieders rol in de relatie tot de ander op de werkvloer. Alle maskers af! Door te luisteren, te zien en te ervaren, ontwikkelen medewerkers en leidinggevenden een diep besef van essentie. Verzuimpreventie en stressreductie krijgen hierdoor op natuurlijke wijze gestalte.
Bewegend op het grensvlak van entertainment en Human Resources, gaan we tijdens de business retreat door samenspelen toewerken naar zinvol en effectief samenwerken. Er is aandacht voor de mens zelf, het team en hoe we elkaar blijven zien ondanks de werkdruk. Dit leidt tot tevreden en gelukkige mensen in werk én leven. Het voorkomt uitvallen.

Lees hier  whitepaper 'De Winst van Zorgvriendelijk Werkgeverschap':

You may also like

Performer
2017
Empowerment
2017
Director
2017
Wie ben ik
2017
Back to Top