Personal Coaching Burn-out preventie en burn-out herstel

Als je maar hard genoeg rent, weet niemand meer waar je bent. Wanneer je druk bent. Wanneer je al lange tijd heel druk bent. Wanneer je misschien niet meer het idee hebt dat je werk nog enige invloed heeft. Wanneer je communicatie verslechtert, met jezelf en de wereld en je steeds minder keuzes maakt, dan wordt je ondanks al je talenten steeds onzichtbaarder. De wereld om je heen voelt steeds onveiliger en je bent zo ontzettend moe... Herken je dit? 
Een begeleider, coach die jou begrijpt kan je helpen met het herkrijgen van zelfmanagement. Wat past bij jou en vanuit iedere fase een andere aanpak. Krachttraining in de eerste fase heeft namelijk niet veel zin.

1 K.O. - 2 Opkrabbelen -  3 Staan - 4 Opnieuw richting bepalen> kiezen

Vanuit de vier specifieke fases rondom burn-out ga ik met je aan de slag om bij 'Opnieuw richting bepalen' uit te komen. Hierbij zet ik mijn compassie, verbeeldingskracht en durf in, vanuit de overtuiging dat ik het vermogen heb om samen met jou, binnen een veilige omgeving, je op een organische wijze uit de burn-out te halen. Met nauwgezette aandacht voor lichaam, hart en geest; alles hangt met elkaar samen. 
Ik begeleid je in het opnieuw zetten van stappen. Stapje voor stapje. Werkend vanuit je eigen kracht. Ik help je effectiever om te gaan met de energie die aanwezig is. 
Er is aandacht voor energieherstel, mindfulness, wandelen, in beweging komen, voeding en plezier hebben. Ik werk met de ACT (Acceptance and Commitment Therapy) om zo je psychologische flexibiliteit te vergroten. Deze flexibiliteit bepaald hoe jij omgaat met vervelende gedachten, gevoelens en (fysieke) ervaringen. Hoe flexibeler jij bent, hoe beter jij in staat bent jouw leven in te vullen op basis van de dingen die waardevol zijn voor jou. Jouw talent bijvoorbeeld. 


Neem contact met me op, ik luister graag naar je.


Hier vind je mijn persoonlijke verhaal over het genot van weer beter zijn en het belang van aandachtig leven.

*****

Business Coaching Burn-out preventie en preventie ziekteverzuim organisaties

Mijn ervaring als regisseur heeft mij veel geleerd aangaande groepsdynamiek en ‘flow’ op de werkvloer. Als werkgever haal je het liefst het beste uit je werknemers.
Deze coaching voor het hele team -werknemers en leidinggevenden-, zoomt in op samenwerken en elkaar ‘echt’ zien ten gunste van het ziekteverzuim en werkt burn-out preventief. 

Playing together is working together: let’s make it work. –Sieta Keizer

Binnen organisaties leidt samenspelen tot zinvol en effectief samenwerken. In een veilige omgeving creëer ik in mijn rol als regisseur begrip voor ieders rol in de relatie tot de ander op de werkvloer. Alle maskers af! Door te luisteren, te zien en te ervaren, ontwikkelen medewerkers en leidinggevenden een diep besef van essentie. Verzuim preventie en stressreductie krijgen hierdoor op natuurlijke wijze gestalte. Bewegend op het grensvlak van entertainment en Human Resources. Er is aandacht voor de mens zelf, het team en hoe we elkaar blijven zien ondanks de werkdruk. Dit leidt tot tevreden en gelukkige mensen in werk én leven. Het voorkomt uitvallen.


Lees hier  whitepaper 'De Winst van Zorgvriendelijk Werkgeverschap':

You may also like

Back to Top