Voor jou *****

Tijdens de consulten gaat het over de voor jou wezenlijke dingen in je leven.  Als coach/ACT-trainer help ik je niet alleen om inzicht in jezelf en je omgeving te krijgen, maar voornamelijk hoe je deze inzichten kunt toepassen in je dagelijks leven. Tijdens onze gesprekken -waarin ik werk vanuit ACT (Acceptance and Commitment Therapy)- begeleid ik je om je eigen waarden, kwaliteiten en talenten optimaal in te zetten. Op deze manier werken we samen om je denk- en leefstijl te optimaliseren en regie te nemen over je leven. 

Een eerste kennismakingsgesprek duurt circa een uur. We kijken dan of het klikt en hoe ik je het beste kan helpen. De kosten van een intake gesprek bedragen 45 euro en worden contant afgerekend tijdens dit eerste gesprek.
De daarop volgende consulten voor particulieren hebben een duur van anderhalf uur en de kosten hiervoor zijn 80 euro. Dit is inclusief 21% btw
Je kunt deze consulten per keer contant afrekenen tijdens het consult of achteraf een factuur krijgen en het bedrag overmaken. Mijn consulten worden niet vergoed door zorgverzekeraars. Afspraken die minder dan 24 uur van tevoren worden afgezegd, worden volledig in rekening gebracht.

Wil je meer informatie, heb je vragen of wil je een afspraak maken, neem dan contact op. Dit kan via het contact formulier hieronder.
Verstuur
Dank je wel, ik neem spoedig contact met je op.Groet, Sieta Keizer
Back to Top