De opmerkelijke paradox van Kairos: het staat voor het nieuwe, voor geboorte en enthousiasme – daarnaast ook vooral als een voortzetting van wat er al was. En dat dat juist vaak heel erg de moeite waard is. Soms hebben we ruimte nodig, het tussen de tijd inzitten; op een heuvel of toverberg, om daar bij te kunnen komen. 
Vaak, echt heel vaak liggen je talenten, of dat ene specifieke talent van je, te slapen. Het is allang aanwezig in jou, alleen is dat talent gaan doezelen. Op de achtergrond geraakt. Wil je op een aangename en relaxte manier worden wakker geschud? Het potentieel van jouw talent werkelijk goed gaan benutten? Uitkomen bij wat jij het allerliefste doet in je leven en met je leven. Vaker die zogeheten ‘flow’ ervaren? Stap dan uit je comfort zone en strijk neer in het schitterende landhuis Villa Luka. 
Je vliegt in twee uur naar Boedapest en wij regelen de transfer. Bestemming: Villa Luka. Villa Luka ligt op voormalige landerijen van de Hongaarse graven Festitich de Tolna en aan de rand van Magyarlukafa, een dorpje grenzend aan de oerbossen van het enorme natuurgebied Zselic. Vanaf de heuvel waar het landhuis gelegen is wordt je verrast door een overweldigend uitzicht op acaciabossen, zonnebloemvelden en wijnbouw. Bij helder weer reikt het zicht zelfs over het Papukgebergte in Kroatie tot aan de daarachter liggende bergen in Bosnie. 
Een ideale plek om je vier dagen lang te laten verwennen. Door werkelijk afstand te nemen, daar geloof ik heilig in, creëer je gemakkelijk ruimte in jezelf. En vergroot je je bewustzijn. Dat is de kracht van een goede retreat. Even afstand nemen; tussen de tijd inzitten. Kairos. 
Op de heuvel van Villa Luka lukt dat zeker.

En dan gaan we spelen met je talenten. Die gaan we wakker schudden. Door te spelen, te zingen, te vertellen of er simpelweg te zijn. We gaan door inspirerende verhalen, (theater) speloefeningen en door middel van ACT (Acceptance & Commitment Therapy) vanuit een positieve dynamiek, je sluimerende talenten in beweging brengen. Er is aandacht voor energieherstel, mindfulness, in beweging komen, psychologische flexibiliteit, goed en gezond eten, samenspelen en plezier hebben. Er is aandacht voor jou. Er is aandacht voor jouw talent. En hoe jij dat met vertrouwen kan  inzetten. 

THE HURRIER I GO, THE BEHINDER I GET
- Lewis Caroll, uit Alice in Wonderland

Plaats: Maygalukafa –Hongarije
 September 2018
Prijs: 550,00
Inhoud: *Iedere dag 45 minuten coaching (vanuit ACT) en research
                *2 - 3 uur workshop (gezamenlijk)
                *Logies, ontbijt, lunch en diner en live muziek
Wandelingen onder begeleiding van natuurkenner
Geef je op via het formulier of mail me info@sietakeizer.nl

Villa Luka, eens een oude graanschuur, is omgebouwd tot een luxe landhuis dat buitenleven combineert met modern comfort. Zo is de woonkamer maar liefst 70m2 en beschikt iedere slaapkamer over en ensuite badkamer. Het landhuis is gelegen boven op een heuvel met een eigen terrein van vijf hectare.
Heb je een droom, een wens, zit je vast, draai je in cirkeltjes rond, houden al die mailtjes en appjes je van je zogeheten potentieel, wil je je talent ontwikkelen; schrijf je dan in voor deze Kairos retreat

*****

You may also like

Back to Top