Over Charisma, Kracht en Zelfvertrouwen
De kunst van zingen 
Deze week geeft je de kans inzicht te krijgen in jouw specifieke talent, jouw kwaliteiten als performer en technisch te vertrouwen op je stem.
Hoe kom ik over? En hoe wil ik dat ik over kom? Hoe maak ik contact met publiek. En bovenal: wat wil ik vertellen. Tijdens deze summer course leer je om tot de essentie te komen van je lied en van jezelf als performer. 
We werken zowel individueel (masterclass) als gezamenlijk aan; zang/stemtechniek, interpretatie en spel, en aan alles wat jou verrijkt als performer. Dit kan met divers repertoire. Denk aan kleinkunst nummers, muziektheater/musical repertoire, klassieke aria’s en eigen nummers. In dezelfde week repeteert er ook een heus orkest op Préau. Voor sommigen is het mogelijk om samen te werken met orkest!
Door een week heel gericht te werken, ben je in staat grote stappen te zetten. Zowel in je zangvaardigheid en stemgebruik, als in jezelf als performer. Het ontwikkelen van jouw talent staat deze hele week voorop.
Ik geef de summer course samen met Miriam Venema. Wil je meer over haar weten? Kijk dan eens op haar website: www.miriamvenema.nl
We kijken er heel erg naar uit om met jou aan de slag te gaan! 
Voor de summer course (13-20 augustus) kun je je opgeven via info@sietakeizer.nl. Ook kun je mailen om te overleggen waar jij specifiek aan wilt gaan werken, en natuurlijk verdere vragen. 
L’Huis Préau, is een manoir op een prachtig landgoed in de Bourgogne. Te midden van heuvels, meren, paarden en sterren. Het boeken van een plekje inclusief volpension in L’Huis Préau loopt via Loeky Ekkel. En het eten is verrukkelijk.
tel. 0573-221199, email info@preau.nl  | www.preau.nl

*****

You may also like

Back to Top