Over Charisma, Kracht en Zelfvertrouwen
De kunst van zingen 
Over Charisma, Kracht en Zelfvertrouwen
 
 Wat maakt een performance echt goed? Wanneer word je geraakt? Als zangtechniek en performance bij elkaar komen. 

Tijdens deze masterclass week leer je tot de essentie van je lied te komen. 
We beantwoorden vragen zoals: hoe kom ik over, hoe wil ik dat ik over kom, hoe maak ik contact met het publiek? En niet onbelangrijk: wat wil ik vertellen? 


Deze week geeft je de kans inzicht te krijgen in jouw specifieke talent, je kwaliteiten als performer, je zangtechnisch te verbeteren zodat je kan vertrouwen op je stem en je kan richten op je performance.

We werken zowel individueel als gezamenlijk. Dit kan met divers repertoire. Je neemt zelf een nummer mee waar je deze week aan wilt werken. Denk aan kleinkunst liedjes, muziektheater/musical repertoire, klassieke aria’s en/of een eigen geschreven nummer. Wij helpen je met het verder ontwikkelen en verdiepen van je interpretatie, spel en zangtechniek. 


Door een week lang heel gericht te werken, ben je in staat grotere stappen te zetten, zodat je echt kan groeien als volwaardig performer.
*
Ik geef de summer course samen met Charo Duran. Wil je meer over haar weten? Kijk dan eens op haar website: www.zangschoolcanto.nl
We kijken er heel erg naar uit om met jou aan de slag te gaan! 
Voor de summer course (29 juli - 5 augustus) kun je je opgeven via info@sietakeizer.nl. Ook kun je mailen om te overleggen waar jij specifiek aan wilt gaan werken, en natuurlijk verdere vragen. 
L’Huis Préau, is een manoir op een prachtig landgoed in de Bourgogne. Te midden van heuvels, meren, paarden en sterren. Het boeken van een plekje inclusief volpension in L’Huis Préau loopt via Loeky Ekkel. En het eten is verrukkelijk.
tel. 0573-221199, email info@preau.nl  | www.preau.nl

*****

You may also like

Back to Top