Muziektheater – Lied Interpretatie & Integratie

 Een hele week werken op een zalige plek waar zang, spel en muziek samenkomen. 

Wil jij nummers vormgeven in een concert of  liedprogramma?
Wat wil jij ons vertellen als performer? Wat is jouw verhaal?

 Lied Interpretatie & Integratie is het samenbrengen van de disciplines zang, spel en muziek. Bij Sieta Keizer leer je hoe je alle drie de disciplines samen kunt brengen tot een elkaar versterkende eenheid. Je leert muziek en tekst analyseren, interpreteren en vertalen tot een uitvoering. Een performance. Dit kan met kleinkunst nummers, muziektheater repertoire, klassieke aria’s, maar ook met wereldmuziek zoals chansons, fado en tango. Deze week staat extra in het teken van tango, want je hebt de mogelijkheid om samen te werken met een heus tango orkest!

Het ontwikkelen van jouw persoonlijke talent staat deze hele week centraal. Het mooie van zingen is juist dat iedereen  een eigen geluid heeft en daarmee naar buiten treedt. Dat doen we in een veilige omgeving en vanuit alle rust. De ambiance mag er zijn! We werken zowel individueel als gezamenlijk aan zangtechniek, lied interpretatie & integratie en spel.

Gedurende de week kan je ook participeren met de tangolessen van TangoTalks | www.tangotalks.nl en de tangosalon in de avonduren. De laatste avond presenteer je je programma. 

Voor de summer course (3-10 augustus 2019) kun je je opgeven via info@sietakeizer.nl of het contactformulier invullen. En tevens overleggen aan welke nummers je wilt gaan werken en verdere vragen. 

 L’Huys Préau, is een manoir op een prachtig landgoed in De Bourgogne, temidden van heuvels, meren en paarden. Het boeken van een plekje inclusief volpension in L’Huys Préau loopt via Loeky Ekkel 
tel. 0573-221199, email info@preau.nl  | www.preau.nl
 

*****

You may also like

Back to Top