MASTERCLASS ZANG

Na de heerlijke zomer van 2019, ook in 2020 weer een summer course! *

 Een hele week werken op een zalige plek aan je skills als performer?
Je bij audities zelfverzekerd voelen?
Wil jij nummers vormgeven in een theatraal concert?
Wil je als zanger(es) verder komen?

 Tijdens deze summer course brengen we de disciplines zang, spel en muziek samen. Je leert en verdiept je in hoe de drie disciplines elkaar kunnen versterken. Hoe het jou versterkt als performer. Strevend naar een perfecte symbiose. Je leert muziek en tekst analyseren, interpreteren en vertalen tot een uitvoering. Een performance. Dit kan met kleinkunst nummers, muziektheater/musical repertoire, klassieke aria’s, jazz standards en wereldmuziek, zoals chansons, fado en tango.
Het ontwikkelen van jouw persoonlijke talent staat deze hele week centraal. Dat doen we in een wel heel  aangename omgeving. We werken zowel individueel als gezamenlijk aan zangtechniek, liedinterpretatie en spel. Door een week heel gericht te werken, ben je in staat grote stappen te zetten. Aan het eind van de week verras jij het publiek (en misschien wel jezelf:) met een krachtige, zelfverzekerde performance. Mocht je liever werken aan tekst (monoloog) i.p.v. zang dan kan dat in verleg. Deze summer course is ook zeer geschikt ter voorbereidingen van audities en presentaties. 
Shine on!

Voor de summer course (1-8 augustus) kun je je opgeven via info@sietakeizer.nl of het contactformulier invullen. En tevens overleggen aan welke nummers je wilt gaan werken en verdere vragen. 

 L’Huys Préau, is een manoir op een prachtig landgoed in De Bourgogne, temidden van heuvels, meren en paarden. Het boeken van een plekje inclusief volpension in L’Huys Préau loopt via Loeky Ekkel 
tel. 0573-221199, email info@preau.nl  | www.preau.nl


*****

You may also like

Back to Top