Muziektheater – Tekst- & Lied Interpretatie 

 Een hele week werken op een zalige plek aan je skills als performer?
Wil jij nummers vormgeven in een concert of  liedprogramma?
Wat wil jij ons vertellen als performer? Wat is jouw verhaal?

 Tijdens deze summer course brengen we de disciplines zang, spel en muziek samen. Bij Sieta Keizer leer je hoe de drie disciplines elkaar kunnen versterken. Strevend naar een perfecte symbiose. Je leert muziek en tekst analyseren, interpreteren en vertalen tot een uitvoering. Een performance. Dit kan met kleinkunst nummers, muziektheater repertoire, klassieke aria’s, maar ook met wereldmuziek zoals chansons, fado en tango. Deze week staat extra in het teken van tango, want je hebt de mogelijkheid om samen te werken met een heus tango orkest!

Het ontwikkelen van jouw persoonlijke talent staat deze hele week centraal. Dat doen we in een aangename omgeving en vanuit alle rust. De ambiance mag er zijn! We werken zowel individueel als gezamenlijk aan zangtechniek, liedinterpretatie en spel.
De laatste avond presenteer je je programma. 

Voor de summer course (3-10 augustus 2019) kun je je opgeven via info@sietakeizer.nl of het contactformulier invullen. En tevens overleggen aan welke nummers je wilt gaan werken en verdere vragen. 

 L’Huys Préau, is een manoir op een prachtig landgoed in De Bourgogne, temidden van heuvels, meren en paarden. Het boeken van een plekje inclusief volpension in L’Huys Préau loopt via Loeky Ekkel 
tel. 0573-221199, email info@preau.nl  | www.preau.nl

*DEZE SUMMER COURSE ZIT VOL, voor losse lessen mag je me altijd mailen*
Ik wens iedereen een mooie en inspirerende zomer! 

*****

You may also like

Back to Top