Ik word gedreven door hoe we de dingen met elkaar georganiseerd hebben, wat onze visie op leven is, hoe gaan we met onszelf en met anderen om, wat is de waarde van het leven en van contact binnen het leven. Deze fascinatie werd mijn werk. Ik ben een bevlogen en energiek persoon die inzetbaar is als adviseur, begeleider/coach van teams en individuen, theaterregisseur, casting director, gespreksleider, trainer en docent en boven alles verhelderaar. 
Als coach ben ik aangesloten bij NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches), Coachfinder en Register Loopbaanprofessional (RL) Noloc gecertificeerd, tevens ben ik gecertificeerd ACT therapeut/coach. Ik werk vanuit mijn eigen praktijk. Ook coach ik in opdracht voor verschillende werkgevers zoals, Hogeschool INHolland en ICM Opleidingen & Trainingen. Daarnaast ben ik vertrouwenspersoon bij diverse culturele organisaties en bestuurslid/artistiek advies van Oatmilk Studio.
 Mijn inlevingsvermogen, omgevingsbewustzijn en luisterend oor stellen me in staat met durf, visie en creativiteit, talenten in beweging te brengen met grote nauwkeurigheid en aandacht. Ik heb een scherpe focus op persoonlijk leiderschap. Lees verder op de site van Keizer & Coaching.
Ik gaf liedinterpretatie/integratie en spellessen aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten Muziektheater en Codarts Muziektheater. Werkte als casting director en resident director voor Stage Entertainment en was directeur en artistiek leider van Theater M-Lab (muziektheater laboratorium) waar ik me bovenal richtte op talentontwikkeling en nieuw muziektheater repertoire. Van 2016 tot 2019 zette ik me in voor jongeren die net in Nederland zijn komen wonen. Nieuwkomersjongeren worden via het initiatief van IMC on Tour in contact gebracht met professionals om zo verbinding te maken met hun eigen talent en de nieuwe samenleving
PODCASTPODCASTPDCAST
We hebben gesprekken, verhalen en verbeeldingskracht nodig om gezond te blijven, om uit te rusten, geïnspireerd te raken en onze gedachten te verzetten. 
November 2020. Strenge maatregelen. Geen artiest meer op het podium. Geen workshops in de lokalen. Geen verhalen meer aan de bar van MidWest.
Wat kon er nog wel? Het kon in ieder geval nóg kleiner. En zo ontstond een klein gesprek op de bank van de gymzaal. 
Voor MidWest ging ik in gesprek met acht opmerkelijke talenten. 
o.a. met Berenice van Leer, Second Body, Chee-Han Kartosen-Wong en Susanne Duijvestein.
*​​​​​​​
15 mei 2021 
Een nieuwe podcast vanuit MidWest Radio!
Elke week nieuwe gesprekken tussen jongeren over hoe zij deze tijd beleven, op www.inmidwest.nl/jongedromers/ en alle bekende podcast platforms. 
JONGE DROMERS
-------> sptfy.com/a4yW
Bloem Tomas Sofia Kimberly Nelle Flora Mouad Niek Bram

You may also like

Back to Top