Coachen en regisseren is het hart van al mijn werkzaamheden

"In je element zijn, de wind in de zeilen hebben, flow ervaren, betekenis voelen in datgene wat je doet; dat is een gevoel wat je geluk kunt noemen. Wanneer je talent samenvalt met je werk, met je bezigheden en je daarmee iets kan betekenen voor anderen; de wereld om je heen, geeft dat een diep gevoel van tevredenheid en essentie." - Sieta 

Ik studeerde af als theatermaker en ben werkzaam als regisseur en coach. 
Mijn regies kenmerken zich door hun humor, nuance en intensiteit. Sinds een aantal jaar coach ik.
Ik coach musici, zangers, acteurs en werknemers binnen de creatieve & culturele sector. Ik rondde de opleiding tot loopbaancoach bij ICM Opleidingen en Trainingen af en mag mij aspirant-lid van Noloc noemen. Ook ben ik gediplomeerd ACT-coach. ACT (Acceptance and Commitment Therapy) is een vorm van positieve psychologie, die niet kijkt naar het bestrijden van klachten, maar veel eerder vaardigheden van mensen wil verbeteren​​​​​​​ en sluit naadloos op mijn manier van coachen aan. Mail me gerust voor begeleiding en advies over je loopbaan. Of lees verder op de site van Keizer & Coaching.
Samen met Wiemer Renkema richtte ik Act3 Training & Workshops op. We geven trainingen aan organisaties waarbij we onze kennis en theatervaardigheden inzetten ter verbetering van stressregulering en een veilige werkomgeving. 
Ik was vijf jaar artistiek directeur van Theater M-Lab (muziektheater laboratorium), waar ik me bovenal richtte op nieuw muziektheater repertoire en talentontwikkeling. Ik gaf liedinterpretatie en scène studie aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten Muziektheater en Codarts en werkte als resident director en casting director voor Stage Entertainment. Momenteel is HET HUIS in ontwikkeling. HET HUIS is een samenwerking met diverse kunstenaars en www.inmidwest.nl, die onderzoek doen, voorstellingen creëeren en de dialoog stimuleren. 
Het aanmoedigen en begeleiden van talenten, zodat ze zich kunnen ontplooien zowel in hun ambacht, persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap, is het leidmotief in al mijn werkzaamheden.  

"The more relaxed you are, the better you are at everything: the better you are with your loved ones, the better you are with your enemies, the better you are at your job, the better you are with yourself." - Bill Murray

You may also like

Back to Top