'Waar ben je naar op zoek?'
Ik luister goed en dat maakt van mij iemand die haar werk gevonden heeft in theatermaken, adviseren van theatermakers, uitvoerenden en professionals in de culturele sector en in coachen van mensen met vragen over hun leven, loopbaan en het doorontwikkelen van talent. 
Ik werk en werkte als regisseur (freelance), als casting director en resident director voor grote muziektheater producties en was van 2010 tot 2015 directeur en artistiek leider van Theater M-Lab (muziektheater laboratorium). Ik studeerde aan het conservatorium (zang) en Academie voor Theater (regie), gaf aansluitend les aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten Muziektheater en Codarts Muziektheater. Momenteel begeleid ik de muziektheater talenten van KASKO | Huis voor Muziektheater.​​​​​​​
In 2017 richtte ik Keizer & Coaching op, waar ik talenten begeleid in hun persoonlijke -en professionele groei. Als coach ben ik aangesloten bij NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches). Ik ben Register Loopbaanprofessional (RL) Noloc en gecertificeerd ACT (Acceptance and Commitment Therapy) coach. Ik werk vanuit mijn eigen coachstudio in de Watergraafsmeer Amsterdam, op locatie en online. 
Ook coach ik in opdracht voor verschillende opdrachtgevers zoals, Hogeschool Inholland, ICM Opleidingen & Trainingen, Brout Leadership, Acteursbelangen en diverse theaterproducenten. Voor IMC on Tour zet ik me in voor jonge nieuwkomers en help verbinding te creëren met talent en professionals in nieuwe samenleving door middel van educatieve programma's. Ik ben vertrouwenspersoon van verschillende culturele organisaties, bestuurslid van Oatmilk Studio en zing zelf ook nog wel eens. 
Op de site van Keizer & Coaching vind je alle informatie over de coachingstrajecten. 
Heb je een vraag, of ben je op zoek, stuur me dan een berichtje via contact. 

*​​​​Weer een nieuwe podcast vanuit MidWest Radio!
Elke week nieuwe gesprekken tussen jongeren over hoe zij de  afgelopen tijd hebben ervaren. Op alle bekende podcast platforms. 
JONGE DROMERS
-------> sptfy.com/a4yW
Bloem Tomas Sofia Kimberly Nelle Flora Mouad Niek Bram

You may also like

Back to Top