Na het conservatorium en Academie voor Theater, gaf ik liedinterpretatie en spellessen aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten Muziektheater en Codarts Muziektheater. Werkte als freelance regisseur, als casting director en resident director voor Stage Entertainment en was directeur en artistiek leider van Theater M-Lab (muziektheater laboratorium), waar ik me bovenal richtte op talentontwikkeling en nieuw muziektheater repertoire. Van 2016 tot 2019 zette ik me in voor jongeren die net in Nederland zijn komen wonen. Nieuwkomers worden via het initiatief van IMC on Tour in contact gebracht met professionals om zo verbinding te maken met hun talent en de nieuwe samenleving. Ik ben vertrouwenspersoon bij diverse culturele organisaties en bestuurslid van Oatmilk Studio. 
Als coach ben ik aangesloten bij NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches) en Coachfinder. Ik ben Register Loopbaanprofessional (RL) Noloc, tevens ben ik gecertificeerd ACT (Acceptance and Commitment Therapy) coach. Ik werk vanuit mijn eigen praktijk, op locatie en online. Ik focus me op talentontwikkeling, leiderschap en zingeving. Ook coach ik in opdracht voor verschillende opdrachtgevers zoals, Hogeschool Inholland, ICM Opleidingen & Trainingen, Brout Leadership en Acteursbelangen, of word ik als coach ingezet door organisaties zoals, KPN, SPARK en Eneco.
Op de site van Keizer & Coaching vind je alle informatie over de verschillende coachingstrajecten. 
Ik ben moeder van een prachtige dochter die momenteel sociologie studeert, en ik ben sinds vijf jaar ook stiefmoeder van twee pubers. Onze ‘extended family’, zoals we het zelf noemen, is iets waar ik trots op ben.
PODCASTPODCASTPDCASTPODCASTPODCASTPODCASTPODCASTPODCASTPODCASTPODCAST
We hebben gesprekken, verhalen en verbeeldingskracht nodig om gezond te blijven, om uit te rusten, geïnspireerd te raken en onze gedachten te verzetten. 
Voor MidWest ging ik in gesprek met acht opmerkelijke talenten. 
o.a. met Berenice van Leer, Second Body, Chee-Han Kartosen-Wong en Susanne Duijvestein.
*​​​​​​​
Een nieuwe podcast vanuit MidWest Radio!
Elke week nieuwe gesprekken tussen jongeren over hoe zij de  afgelopen tijd hebben ervaren, op www.inmidwest.nl/jongedromers/ en alle bekende podcast platforms. 
JONGE DROMERS
-------> sptfy.com/a4yW
Bloem Tomas Sofia Kimberly Nelle Flora Mouad Niek Bram
De kinderen van mijn lief hebben een eigen limonadeglas: zijn dochter de roze, zijn zoon eentje met StarWars. Ik wissel altijd hun glazen om, en zeg dan verbaasd na hun gemompel: ‘Oh, ik dacht dat die van StarWars juist van jou was.’ Misschien niet de leukste grap, maar tot nu toe vinden ze me gelukkig heel lief. Mijn lief kan heel goed schoonmaken overigens, hij wordt er rustig van. Ik ben zo blij voor hem. Ik begrijp mannen wel hoor. Laat je vrouw maar in de waan dat ze beter is in huishouden. Help haar vooral niet van dit vastgeroeste idee af. Lekker op de bank een Netflix-je kijken. Gelijk heb je. En zolang vrouwen er zelf van overtuigd blijven dat zij beter zijn in het uitwassen van de rompertjes, of het schoonmaken van de W.C.pot there will be no force, hooguit wat waskracht.

Enfin, we leven niet meer in spelonken. Wie fysiek de sterkste is, is natuurlijk wel een beetje achterhaald nu iedereen naar de supermarkt kan en niet met een speer het land in hoeft.

Dus, waarom verdienen vrouwen nog steeds minder dan mannen, ook als ze hetzelfde werk doen? Bijna de helft van de vrouwen in Nederland is niet financieel onafhankelijk. Waarom accepteer je dat als man? Spreek je je werkgever er niet op aan, je vrouw, of wie dan ook die dit in stand houden? Oftewel, waarom accepteer je dit? Waarom kom je niet in opstand?

Dit was mijn vraag (beetje streng ingesproken, terwijl ik mijn sigaar oprookte) aan Nathan Vos en Pieter, die een zoveelste poging doen hier antwoord op te geven.

Luister de gehele podcast van ze ‘Hoe doe jij dat nou? Mannengedrag verklaard.’ via Spotifyyyy aflevering 24

You may also like

Back to Top