"In je element zijn, de wind in de zeilen hebben, flow ervaren, betekenis voelen in datgene wat je doet; dat is een gevoel wat je geluk kunt noemen. Wanneer je talent samenvalt met je werk, met je bezigheden en je daarmee iets kan betekenen voor anderen; de wereld om je heen, geeft dat een diep gevoel van tevredenheid en essentie." - Sieta 

Ik studeerde af als theatermaker en ben werkzaam als theaterregisseur en coach. 
Mijn regies kenmerken zich door hun humor, nuance en intensiteit. Sinds een aantal jaar coach ik.
Ik coach musici, zangers, acteurs, werknemers binnen de creatieve & culturele sector en ambitieuze professionals. Ik rondde de opleiding tot loopbaancoach bij ICM Opleidingen en Trainingen af en ben erkend bij de beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals Noloc. Ook ben ik gediplomeerd ACT coach. ACT (Acceptance and Commitment Therapy) is een vorm van positieve psychologie, die niet kijkt naar het bestrijden van klachten, maar veel eerder vaardigheden van mensen wil verbeteren​​​​​​​ en sluit naadloos op mijn manier van coachen aan. Mail me gerust voor begeleiding en advies over je loopbaan. 
 Mijn inlevingsvermogen, omgevingsbewustzijn en luisterend oor stellen me in staat met durf, visie en creativiteit, talenten in beweging te brengen met grote nauwkeurigheid en aandacht voor het talent. Ik ben een enthousiaste netwerker die vanuit grote overtuigingskracht en drive mensen weet te verbinden met elkaar. Lees verder op de site van Keizer & Coaching.
Ik was artistiek directeur van Theater M-Lab (muziektheater laboratorium) waar ik me bovenal richtte op talentontwikkeling en nieuw muziektheater repertoire. Ik gaf liedinterpretatie en scène studie aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten Muziektheater en Codarts en werkte als resident director en casting director voor Stage Entertainment.
"The more relaxed you are, the better you are at everything: the better you are with your loved ones, the better you are with your enemies, the better you are at your job, the better you are with yourself." - Bill Murray
We hebben gesprekken, verhalen en verbeeldingskracht nodig om gezond te blijven, om uit te rusten, geïnspireerd te raken en onze gedachten te verzetten. 
November 2020. Strenge maatregelen en een lege MidWest agenda. Geen artiest meer op het podium. Geen workshops in de lokalen. Geen verhalen meer aan de bar. 
Wat kon er nog wel? Het kon in ieder geval nog kleiner. En zo ontstond Een klein gesprek op de bank van de gymzaal. 
Voor MidWest ging ik in gesprek met acht opmerkelijke talenten. 
o.a. met Berenice van Leer, Second Body, Chee-Han Kartosen-Wong en Susanne Duijvestein.
*​​​​​​​
Back to Top