'Waar ben je naar op zoek?'
Gedurende ons hele leven stellen we vragen als: wie ben ik nou echt? Waarom ben ik hier? Wat moet ik doen en met wie? Wat geeft leven zin? Nu we te maken hebben met onzekerheid op alle fronten, worden deze vragen des te dringender. 
Ik luister goed en dat maakt van mij iemand die haar werk gevonden heeft in coachen van mensen met vragen over zingeving, hun leven, loopbaan en het doorontwikkelen van talent. 
In september 2019 richtte ik Keizer & Coaching op, waar ik professionals begeleid in hun persoonlijke -en professionele groei. Als coach ben ik aangesloten bij NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches). Ik ben Register Loopbaanprofessional (RL) Noloc en gecertificeerd ACT (Acceptance and Commitment Therapy) coach. Ik werk vanuit mijn eigen coachstudio in de Watergraafsmeer Amsterdam, op locatie en online. 
Ook coach ik in opdracht voor verschillende opdrachtgevers zoals, Hogeschool Inholland, ICM Opleidingen & Trainingen, Brout Leadership, Acteursbelangen, theaterproducenten, KASKO Muziektheaterhuis en NGO's zoals SPARK en IMC Weekendschool. Voor IMC on Tour zet ik me in voor jonge nieuwkomers en help verbinding te creëren met talent en professionals in nieuwe samenleving, door middel van educatieve programma's. Ik ben vertrouwenspersoon van AGALAB en zing zelf ook nog wel eens. 
Op de site van Keizer & Coaching vind je alle informatie over de coachingstrajecten. 
Heb je een vraag, of ben je op zoek, stuur me dan een berichtje via contact.
Informatie over de coachingstrajecten voor 2024 vind je op de site van Keizer & Coaching.
*****

*​​​​Weer een nieuwe podcast vanuit MidWest Radio!
Elke week nieuwe gesprekken tussen jongeren over hoe zij deze tijd ervaren. Op alle bekende podcast platforms. 
JONGE DROMERS
-------> sptfy.com/a4yW
Bloem Tomas Sofia Kimberly Nelle Flora Mouad Niek Bram
Opvolger van Het Kleine Gymzaalgesprek!

You may also like

Back to Top