'In je element zijn, de wind in de zeilen hebben, flow ervaren, betekenis voelen in datgene wat je doet; dat is een gevoel wat je geluk kunt noemen. Wanneer je talent samenvalt met je werk, met je bezigheden en je daarmee iets kan betekenen voor anderen; de wereld om je heen, geeft dat een diep gevoel van tevredenheid en essentie.' - Sieta 

Ik studeerde af aan de Academie voor Theater, hogeschool voor de kunsten, en ben werkzaam als theaterregisseur, trainer, training ontwikkelaar, performer, interviewer en gespreksleider, en boven alles ben ik coach. 
Ik ben aangesloten bij NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches) en Coachfinder, erkend Register Loopbaancoach (RL) Noloc, en werk in mijn eigen praktijk. Ook coach ik in opdracht voor verschillende werkgevers, zoals Hogeschool INHolland en ICM Opleidingen & Trainingen. 
 Mijn inlevingsvermogen, omgevingsbewustzijn en luisterend oor stellen me in staat met durf, visie en creativiteit, talenten in beweging te brengen met grote nauwkeurigheid en aandacht. Ik ben een enthousiaste netwerker die vanuit grote overtuigingskracht en drive mensen weet te verbinden met elkaar. Lees verder op de site van Keizer & Coaching.
Ik was directeur en artistiek leider van Theater M-Lab (muziektheater laboratorium) waar ik me bovenal richtte op talentontwikkeling en nieuw muziektheater repertoire. En gaf liedinterpretatie en spellessen aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten Muziektheater en Codarts Muziektheater, werkte als resident director en casting director voor Stage Entertainment en freelance regisseur. 
"The more relaxed you are, the better you are at everything: the better you are with your loved ones, the better you are with your enemies, the better you are at your job, the better you are with yourself." - Bill Murray
We hebben gesprekken, verhalen en verbeeldingskracht nodig om gezond te blijven, om uit te rusten, geïnspireerd te raken en onze gedachten te verzetten. 
November 2020. Strenge maatregelen en een lege MidWest agenda. Geen artiest meer op het podium. Geen workshops in de lokalen. Geen verhalen meer aan de bar. 
Wat kon er nog wel? Het kon in ieder geval nog kleiner. En zo ontstond Een klein gesprek op de bank van de gymzaal. 
Voor MidWest ging ik in gesprek met acht opmerkelijke talenten. 
o.a. met Berenice van Leer, Second Body, Chee-Han Kartosen-Wong en Susanne Duijvestein.
*​​​​​​​
Back to Top