'Waar ben je naar op zoek?'
Ik luister goed en dat maakt van mij iemand die haar werk gevonden heeft in theatermaken, adviseren van theatermakers, uitvoerenden en professionals in de culturele sector en in coachen van mensen met vragen over hun leven, loopbaan en het doorontwikkelen van talent. 
Dit jaar regisseer ik voor Oatmilk Studio de cabaretmusical 'Ver van je Bed', die op 23 maart 2024 in première gaat in Theater aan de Parade, 's-Hertogenbosch. In 2025 zal ik voor Millennium Entertainment de theatervoorstelling 'Hoe overleef ik alles wat ik niemand vertel?' regisseren, gebaseerd op het nieuwste, wederom succesvolle boek van Francine Oomen met gelijknamige titel. In het kader van talentontwikkeling begeleid ik dit seizoen de muziektheatermakers van KASKO | Huis voor Muziektheater. Ik studeerde aan het conservatorium (zang) en Academie voor Theater (regie), gaf aansluitend les aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten Muziektheater en Codarts Muziektheater en regisseerde mijn eerste musical in opdracht van Fontys en een barok opera voor Festival Oude Muziek. Ik werkte als casting director en resident director voor grote musical producties zoals, Jesus Christ Superstar, Evita, Sunset Boulevard, Ciske de Rat e.a. en was van 2010 tot 2015 directeur en artistiek leider van Theater M-Lab (muziektheater laboratorium). 
In 2017 richtte ik Keizer & Coaching op, waar ik talenten begeleid in hun persoonlijke -en professionele groei. Als coach ben ik aangesloten bij NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches). Ik ben Register Loopbaanprofessional (RL) Noloc en gecertificeerd ACT (Acceptance and Commitment Therapy) coach. Ik werk vanuit mijn eigen coachstudio in de Watergraafsmeer Amsterdam, op locatie en online. 
Ook coach ik in opdracht voor verschillende opdrachtgevers zoals, Hogeschool Inholland, ICM Opleidingen & Trainingen, Brout Leadership, Acteursbelangen en diverse theaterproducenten. Voor IMC on Tour zet ik me in voor jonge nieuwkomers en help verbinding te creëren met talent en professionals in nieuwe samenleving, door middel van educatieve programma's. Ik ben vertrouwenspersoon van verschillende culturele organisaties en zing zelf ook nog wel eens. 
Op de site van Keizer & Coaching vind je alle informatie over de coachingstrajecten. 
Heb je een vraag, of ben je op zoek, stuur me dan een berichtje via contact.
NIEUWSFLASHH 2024
Coachen en regisseren vind ik het allerleukste om te doen. Ver van je Bed, de cabaretmusical geproduceerd door Oatmilk Studio, gaat over het ongemak die millennials in deze tijd voelen en het verlangen naar verbinding. Ze willen een happy end, geen negativiteit, cynisme en polarisatie. Deze productie ga ik samen met een getalenteerd jong team maken. Script Maarten Hopman, compositie Ezra van Nassauw.
En.... in 2025 ga ik voor Millennium Entertainment Hoe overleef ik alles wat ik niemand vertel? de Musical regisseren! 
Een theatervoorstelling gebaseerd op Francine Oomen haar nieuwste boek Hoe overleef ik alles wat ik niemand vertel. Na negen jaar hervatte Francine Oomen de legendarische jeugdboeken serie die in 1998 begon met Hoe overleef ik mijn vakantie? Daarin maakten we kennis met de bijna-puber Rosa van Dijk, die op een saaie vakantie moet dealen met gescheiden ouders en een stomme stiefvader. Er volgden nog vijftien delen, waarin de heldin onder meer de brugklas, haar eerste zoen, een gebroken hart en zichzelf overleeft. Francine won vele prijzen met de serie. 
In Hoe overleef ik alles wat ik niemand vertel? zijn Rosa en haar vrienden midden twintig. In april 2024 starten we met de audities. Niels van Doormalen, zelf een jonge millennial, gaat het produceren. We hebben er ontzettend veel zin in! Hou de site van Millennium Entertainment in de gaten voor al het nieuws rondom de voorstelling.
Informatie over de coachingstrajecten voor 2024 vind je op de site van Keizer & Coaching.
*****

*​​​​Weer een nieuwe podcast vanuit MidWest Radio!
Elke week nieuwe gesprekken tussen jongeren over hoe zij de  afgelopen tijd hebben ervaren. Op alle bekende podcast platforms. 
JONGE DROMERS
-------> sptfy.com/a4yW
Bloem Tomas Sofia Kimberly Nelle Flora Mouad Niek Bram

You may also like

Back to Top