Na het conservatorium (zang) en Academie voor Theater (regie), gaf ik liedinterpretatie en spellessen aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten Muziektheater en Codarts Muziektheater. Werkte als freelance regisseur, als casting director en resident director voor Stage Entertainment en was directeur en artistiek leider van Theater M-Lab (muziektheater laboratorium). Van 2016 tot 2019 zette ik me in voor jongeren die net in Nederland zijn komen wonen. Deze nieuwkomers worden via het initiatief van IMC on Tour in contact gebracht met professionals om zo verbinding te maken met hun talent en de nieuwe samenleving. ​​​​​​​
In 2017 richtte ik Keizer & Coaching op, waar ik talenten begeleid in hun persoonlijke -en professionele groei. Als coach ben ik aangesloten bij NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches) en Coachfinder. Ik ben Register Loopbaanprofessional (RL) Noloc, tevens ben ik gecertificeerd ACT (Acceptance and Commitment Therapy) coach. Ik werk vanuit mijn eigen coachstudio in de Watergraafsmeer Amsterdam, op locatie en online. Theater, talentontwikkeling en (persoonlijk) leiderschap zijn mijn speerpunten.
Ook coach ik in opdracht voor verschillende opdrachtgevers zoals, Hogeschool Inholland, ICM Opleidingen & Trainingen, Brout Leadership en Acteursbelangen, of word ik als coach ingezet door organisaties zoals, KPN, SPARK en Scotch & Soda.
Tot slot, ben ik vertrouwenspersoon van verschillende culturele organisaties en bestuurslid van Oatmilk Studio. En zing zelf ook nog wel eens. 
Op de site van Keizer & Coaching vind je alle informatie over de coachingstrajecten. 
Ik ben moeder van een prachtige dochter die momenteel sociologie studeert aan de UVA, en ik ben sinds vijf jaar ook stiefmoeder van twee pubers.

*​​​​Weer een nieuwe podcast vanuit MidWest Radio!
Elke week nieuwe gesprekken tussen jongeren over hoe zij de  afgelopen tijd hebben ervaren. Op alle bekende podcast platforms. 
JONGE DROMERS
-------> sptfy.com/a4yW
Bloem Tomas Sofia Kimberly Nelle Flora Mouad Niek Bram

You may also like

Back to Top