Waar gaat je hart sneller van kloppen?
Krijg inzicht in je drijfveren, kwaliteiten en waarden.
Hoe tevreden ben je op de verschillende domeinen van je leven?
Welke kwaliteiten en waarden zet je al in?
Wat doe je en wat wil je anders doen?
Bewustzijn rondom patronen in je leven.
Start met doorbreken van belemmerende overtuigingen.
Inzicht in keuzemogelijkheden die je energie geven.
Waar kies ik voor en hoe houd ik de regie?
Van reactief naar proactief gedrag.
Wat leidt tot: Inzichten vertalen naar concrete stappen.
Één op de vier Nederlanders voelt zich regelmatig eenzaam. Niet alleen thuis, maar ook op het werk. Vervreemd, verwijderd, geautomatiseerd en genegeerd voelen mensen zich als professional. De grote wens is een bijdrage te kunnen leveren; in werk en leven. Theater, beeldende kunst, literatuur laten licht schijnen op de donkere plekken, en benoemen wat we zelf niet altijd kunnen benoemen. Kunnen troosten en inzicht geven. Herkenning en ook plezier! Kunst heeft een grote waarde voor de samenleving, voor iemand die is opgeleid als theatermaker die regisseert en doceert, is dat gepassioneerde, gesneden koek. 
Coachen heeft deze functie ook. Soms heb je iemand nodig, iemand anders dan je familie en vrienden, die je al coachend verder kan brengen met de twee belangrijkste vragen: wie ben ik en wat wil ik doen? Waarom voel ik me nu vastzitten? Hoe kom ik weer in beweging?
Waar laait jouw levenskracht, jouw vuur van op? 
Coaching is een effectieve manier voor mensen om zich te ontwikkelen en een preventief middel als het gaat om welzijn, je blij voelen, en duurzame inzetbaarheid van mensen. Mits op professionele wijze ingezet, is coaching in deze uitdagende tijd daarom waardevoller dan ooit. Ik spreek ondertussen, na vijftien jaar werkzaam te zijn geweest in theater, uit meer dan vijf jaar ervaring als coach en gecertificeerd loopbaanprofessional. 
Heb je prangende levens -en loopbaanvragen, carrière-switch vragen, stuur me dan een mail, of vul het contactformulier in. Voor iedereen die een coach wil inschakelen: doe dat vooral met aandacht.

Op de site van Keizer & Coaching vind je alle informatie over de verschillende coachingstrajecten. 

'Sieta weet mij elke keer met een paar woorden terug te brengen naar mijn doel. Waarom ik doe wat ik doe. Waarom ik maak wat ik maak. Sieta voelt aan wat nodig is. In een stuk en in jou. Ze gelooft, en gaat uit, van een kracht in ieder mens en wijst jou daar op. Ze projecteert niet haar eigen overtuiging op jou, maar is de spiegel, zodat jij beter kunt zien waar je ook alweer naartoe wilde. Ik denk dat dat hetgeen is wat haar sterk maakt.' - Eva Bos

Keizer & Coaching ziet jouw talenten en helpt je om deze verder te ontwikkelen.
Keizer & Coaching stimuleert jouw eigenaarschap en bewustwordingsproces.
Keizer & Coaching inspireert jou om het beste uit jezelf te halen.
CONTACT​​​​​​​
'Iedereen heeft talent, doe wat je blij maakt en doe het vaak.' - Sieta Keizer

Keizer & Coaching in Psychologie Magazine nr. 1 2023 én online te lezen: 

You may also like

Back to Top