Loopbaan & Coaching 

Weet je het even niet, op zoek naar de juiste studie, of ben je een hardwerkende professional die meer zijn talenten wil benutten en meer flow wil ervaren? Loopbaancoaching brengt je niet alleen een hoop inzichten, maar zet je ook in beweging. Je leert meer rust, energie en vreugde te ervaren en je bent beter in staat ruimte te geven aan dat waar het voor jou ècht om gaat.

*Ik heb het gevoel dat er meer in me zit, hoe ontwikkel ik mezelf?                                                                                 
*Het lukt me niet om op niveau te presteren, wat zit me nu in de weg?
*Ik zoek een betere 'work-life balance'. 
*Ik zit vast in mijn loopbaan en weet niet hoe ik verder moet.

Herken je dit?

Op de site van Keizer & Coaching vind je alle informatie over de verschillende loopbaantrajecten.

Momenteel begeleid ik musici, zangers en acteurs, studenten en werknemers. Ik werk o.a. met de ACT (Acceptance and Commitment Therapy) en Voice Dialogue. Deze aanpak helpt je bij hoe jij omgaat met belemmerende gedachten, gevoelens en (fysieke) ervaringen. Hoe flexibeler jij bent en hoe beter jij jezelf kent - wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik -, hoe beter jij in staat bent jouw leven in te vullen op basis van de dingen die waardevol zijn voor jou. En bovenal waar jij van in beweging komt en energie van krijgt!
" Sieta weet mij elke keer met een paar woorden terug te brengen naar mijn doel. Waarom ik doe wat ik doe. Waarom ik maak wat ik maak. Sieta voelt aan wat nodig is. In een stuk en in jou. Ze gelooft, en gaat uit, van een kracht in ieder mens en wijst jou daar op. Ze projecteert niet haar eigen overtuiging op jou, maar is de spiegel, zodat jij beter kunt zien waar je ook alweer naartoe wilde. Ik denk dat dat hetgeen is wat haar sterk maakt." - Eva Bos
 
*****

Business Coaching & Act3 Training

  Playing together is working together, let’s make it work: 
Business Coaching is voor het gehele team - werknemers en leidinggevenden. Deze coaching zoomt in op samenwerken en elkaar ‘echt’ zien ten gunste van het ziekteverzuim en werkt burn-out preventief. 
Mijn ervaring als regisseur heeft mij veel geleerd aangaande groepsdynamiek en flow op de werkvloer. Binnen organisaties leidt samenspelen tot zinvol en effectief samenwerken. In een veilige omgeving creëer ik in mijn rol als regisseur begrip voor ieders rol in de relatie tot de ander op de werkvloer. Alle maskers af! Door te luisteren, te zien en te ervaren, ontwikkelen medewerkers en leidinggevenden een diep besef van essentie. 
Verzuim preventie en stressreductie krijgen hierdoor op natuurlijke wijze gestalte. 

ACT3 Training & Workshops:

Samen met Wiemer Renkema startte ik Act3 Training:  workshops en training voor een veilige werkomgeving. Deze workshops en trainingen bewegen zich op het grensvlak van entertainment en Human Resources. Er is aandacht voor de mens zelf, het team en hoe we elkaar kunnen blijven zien ondanks de werkdruk. Dit leidt tot tevreden en gelukkige mensen in werk én leven. Het voorkomt uitvallen. 


Lees hier  whitepaper 'De Winst van Zorgvriendelijk Werkgeverschap':

You may also like

Back to Top