*Heb je het gevoel dat er niet uit je komt wat erin zit?
*Ben je zanger, danser, musicus, of sta je vanuit je functie in ‘the spotlights’ (m/v)?
*Maak je keuzes uit angst in plaats van echt te doen wat je wil?
*Heb je last van te veel spanning op de momenten dat je wil presteren?
*Ben je vaak aan het twijfelen en kom je niet tot het maken van keuzes?
*Ben je het plezier verloren in datgene wat je juist altijd met passie deed?

Weet je het even niet, op zoek naar de juiste studie, of ben je een hardwerkende professional die meer zijn talenten wil benutten en meer flow wil ervaren? Loopbaancoaching brengt je niet alleen een hoop inzichten, maar zet je ook in beweging. Je leert meer rust, energie en vreugde te ervaren en je bent beter in staat ruimte te geven aan dat waar het voor jou ècht om gaat.
Op de site van Keizer & Coaching vind je alle informatie over de verschillende loopbaantrajecten.
Momenteel begeleid ik musici, zangers en acteurs, studenten en ambitieuze professionals. Ik werk o.a. met de ACT (Acceptance and Commitment Therapy). Deze aanpak helpt je bij hoe jij omgaat met belemmerende gedachten, gevoelens en (fysieke) ervaringen. Hoe flexibeler jij bent en hoe beter jij jezelf kent - wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik -, hoe beter jij in staat bent jouw leven & loopbaan in te vullen op basis van de dingen die waardevol zijn voor jou. En bovenal waar jij van in beweging komt en energie van krijgt! Ik bied heel specifiek loopbaantrajecten aan en daarnaast begeleid ik talenten die blokkades ervaren rondom de veeleisendheid van hun vak en/of weerbaarder willen worden. 
" Sieta weet mij elke keer met een paar woorden terug te brengen naar mijn doel. Waarom ik doe wat ik doe. Waarom ik maak wat ik maak. Sieta voelt aan wat nodig is. In een stuk en in jou. Ze gelooft, en gaat uit, van een kracht in ieder mens en wijst jou daar op. Ze projecteert niet haar eigen overtuiging op jou, maar is de spiegel, zodat jij beter kunt zien waar je ook alweer naartoe wilde. Ik denk dat dat hetgeen is wat haar sterk maakt." - Eva Bos

Keizer & Coaching ziet jouw talenten en helpt je om deze verder te ontwikkelen.
Keizer & Coaching stimuleert jouw autonomie en bewustwordingsproces.
Keizer & Coaching inspireert jou om het beste uit jezelf te halen.

Mijn ervaring als regisseur heeft mij veel geleerd aangaande groepsdynamiek en flow op de werkvloer. Binnen organisaties leidt samenspelen tot zinvol en effectief samenwerken. In een veilige omgeving creëer ik in mijn rol als regisseur begrip voor ieders rol in de relatie tot de ander op de werkvloer. Alle maskers af! Door te luisteren, te zien en te ervaren, ontwikkelen medewerkers en leidinggevenden een diep besef van essentie. 
Samen met Wiemer Renkema startte ik Act3 Training:  workshops en training voor een veilige werkomgeving. Deze workshops en trainingen bewegen zich op het grensvlak van entertainment en Human Resources. Er is aandacht voor de waarden van werknemers zelf en de organisatie waarvoor ze werken, hoe we elkaar kunnen blijven zien ondanks de werkdruk, welke communicatiestijlen komen voor, welke rollen worden er gespeeld. Of talent benut wordt en hoe open kun je zijn op de werkvloer? De workshops dragen bij aan stressregulering- en reductie. 

Back to Top