Eerste hulp bij keuzestress en prestatiedruk


Iedere fase in een mensenleven staat voor het maken van keuzes. Dit kan je verstarren en vermoeien. Zolang je geen bewuste keuzes maakt, komt er weinig tot niets in beweging. Goed kunnen kiezen is belangrijk. Vanuit iedere situatie, als jong volwassene op zoek naar de juiste studie, of als professional die haar of zijn talenten verder wil ontwikkelen, kan ik je helpen met het doen veranderen van eigen (opgelegde) grenzen, creatieve blokkades opheffen en met je zelfvertrouwen en positief zelfbeeld te vergroten. Van daaruit durf je meer; weet je beter hoe jij werkt, waar je kansen liggen, wat je kan en wat je nog kan ontwikkelen. Ik help je tijdens een moment van stil zijn naar de grotere context van je (het) leven te kijken, om vervolgens in te zoomen op jouw talent. 

 Mijn doel is je psychologische flexibiliteit te vergroten.

 Psychologische flexibiliteit betekent dat je flexibel om kunt gaan met situaties, gedachten en gevoelens, ook als ze moeilijk of pijnlijk zijn – en tegelijkertijd betekenisvolle keuzes in je leven kunt maken. Hoe beter jij dit herkent en je kunt openstellen voor je ervaringen, hoe groter je vermogen om te werken (met plezier!) aan de kwaliteit van je talent en je leven.
Daarbij kan ik je ook voorbereiden op die ene auditie of casting. Met zangers en zangeressen werk ik aan liedinterpretatie/integratie. Dit seizoen geef ik privéles op vrijdag. Neem contact met me op voor meer informatie.

'Wees realistisch. Denk het onmogelijke.' - Ernst Bloch


You may also like

Back to Top