Iedere fase in een mensenleven staat voor het maken van keuzes. Dit kan je verstarren en vermoeien. Zolang je geen bewuste keuzes maakt, komt er weinig tot niets in beweging. Goed kunnen kiezen is belangrijk. Ik help je regie brengen in je leven. 1 op de 4 Nederlanders voelt zich regelmatig eenzaam, niet alleen thuis, maar ook op het werk. Vervreemd, verwijderd, geautomatiseerd en genegeerd voelen mensen zich als professional. De grote wens is een bijdrage te kunnen leveren; in werk en leven. Kunst, én coachen, laat het licht schijnen op donkere plekken, benoemen wat we zelf niet altijd kunnen benoemen. Troosten en geven inzicht. En plezier.

Als mens kun je iedere dag, ieder moment opnieuw beginnen.
Als je je talent leert kennen, valt er veel samen. Iedereen heeft talent, en het is mijn missie je te laten schitteren. Vaak weet je niet wat jouw specifieke talent is, je bent er nu eenmaal mee geboren en daarom doe je ook nog allemaal andere dingen. Je talent reikt verder dan je functie of je ambacht. Weet je wat het is, dan kun je je talent op veel plekken toepassen. Heb je prangende levens -en loopbaanvragen, carrière-switch vragen, stuur me dan een mail, of vul het contactformulier in. Voor iedereen die een coach wil inschakelen: doe dat vooral met aandacht.
Mijn doel is je psychologische flexibiliteit te vergroten.
Psychologische flexibiliteit betekent dat je flexibel om kunt gaan met situaties, gedachten en gevoelens, ook als ze moeilijk of pijnlijk zijn – en tegelijkertijd betekenisvolle keuzes in je leven kunt maken. Hoe beter jij dit herkent en je kunt openstellen voor je ervaringen, hoe groter je vermogen om te werken (met plezier!) aan de kwaliteit van je talent en je leven. 

'Wees realistisch. Denk het onmogelijke.' - Ernst Bloch

You may also like

Back to Top